Някои интересни автомобилни факта, които най-вероятно не знаете Featured

Всеки един човек по света е свързан с автомобилите по един или друг начин. От както има коли, светът се развива много по-бързо, до такава степен, че не можем да си представим планетата без автомобилите.

Tesla Roadster 2 Featured

Първата Tesla Roadster се произвеждаше от 2008 до 2012 г. За времето си тя беше много бърза, а именно от 0 до 100 км/ч за 3,7 сек. и разполагаше с пробег от почти 400 км. Само 2450 автомобила били произведени, но тази година Tesla пуска второто поколение Roadster.

5 най-добри автомобилни технологии от 2021 г.

В наши дни електронната технология, която откривате в автомобил, е почти толкова важна, колкото това, което е под капака. Тези системи са ключови за всичко - от безопасност и сигурност до свързаност и комуникация. И тъй като автомобилите стават по-усъвършенствани, това пряко влияе върху това как взаимодействате с автомобила си.

Топ електрически автомобили за 2021

С всяка изминала година електрическите возила настъпват все повече и повече. 2021 ни е приготвила доста иновации при този тип превозни средства. Тази година ел. сегментът ще ни отведе на едно ново ниво. Това ще стане факт, въпреки пандемията, което ще създаде известни трудности за производителите и логистиката. Сега ще разгледаме едни от най-очакваните коли.

Subscribe to this RSS feed